Denne artikel blev skrevet mandag, 9. februar 2009 kl. 08:31 og er gemt i Skaldyrsforretter, Skaldyrssupper. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
9. februar 2009
Bedøm opskriften med kokkehuer
Hummersuppe til 4-6 personer
- ½ kg. Hummere / Rejer
- 2 Løg
- 3 terninger Fiskebouillon (ca. 1 liter vand)
- 2 tsk. Paprika
- 1 tsk. Karry
- 3 dl Hvidvin
- 2-4 cl. Cognac
- 0,25 Fløde
Løgene hakkes i fine små bidder og brunes i en gryde i lidt smør. Krydderierne tilsættes og steg lidt videre. Tilsæt nu hvidvinen og cognac og lad det simre i ca. 20 min. Det hele nedkoges med fløden og smages evt. til med salt og peber. Tilsæt evt. lidt jævning.
Ved anretningen tilsættes det kogte hummerkød og rejerne.
Nydes med flutes og hvidvin.
/Bon appetit
Læs kommentarer (0)
En meget nem hummersuppe opskrift, hvis man vil imponere sine venner med en hjemmelavet skaldyrsforret til nytår. Alle ingredienser i denne opskrift på hummersuppe fås i de fleste dagligvare butikker, og der er heller ikke så meget der kan gå galt, hvis det er første gang du skal overraske venner og bekendte med en hummersuppe forret til nytårsmaden. Denne hummer suppe kan varmt anbefales!
Hej!
Skal denne hummersuppe ikke serveres varm?
Vh
Gurli
Hej Gurli,
Tak for din henvendelse. Naturligvis skal hummersuppen serveres varm. Som det fremgår af fremgangsmåden, bør suppen simre i ca. 20 min. inden den nedkoges med fløde og smages til.
Venligst
Appetit.dk
Kan man eventuelt lave det meste af suppen og så fryse den inden brug?