Denne artikel blev skrevet mandag, 14. juli 2008 kl. 12:11 og er gemt i Forretter. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
14. juli 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Avocado med rejer (2 personer)
- 1 stor moden avocado
- 150 gram rejer
- ca. 300 g creme fraiche (18%)
- dild
- salt og peber
- 3 skiver citron
Avocadoen skæres på langs og udhulles. Skallerne gemmes til senere brug. Frugtkødet moses med en gaffel og creme fraichen røres i. Citronsaften fra 1 skive tilsættes og det mosede frugtkød smages til med salt og peber. Et par kviste dild hakkes i små stykker og røres i. Halvdelen af rejerne skæres eller hakkes ud i mindre tern og røres i avocadomassen. Massen fordeles i de to halve avodadoskaller og resten af rejerne lægges ovenpå. Pynt med lidt dild og læg en citronskive på hver. Retten serveres med flute eller ristet brød.
/Bon Appetit
Læs kommentarer (0)