Denne artikel blev skrevet tirsdag, 8. juli 2008 kl. 13:14 og er gemt i Grill. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
8. juli 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Grillede kyllingefileter i barbecue-marinade
- 4 kyllingefileter
- 1 dl tomatketchup
- 4 spsk. olivenolie
- 3 spsk. balsamico eddike
- 2 spsk. lagereddike
- 3 fed hvidløg
- 4 spsk. Brun farin
- 2 tsk. stødt rosenpaprika
- 1/2 tsk. stødt chili
- 1/2 tsk. stødt ingefær
- 1/2 tsk. stødt koriander
Kyllingefileterne skylles godt og grundigt i koldt vand. Afpuds dem om nødvendigt for hinder og sener og tør dem omhyggeligt.
Til marinaden røres ketchup, olivenolie og de to slags eddike sammen i en skål til en ensartet masse. Hvidløgsfedene presses og tilsættes. Dernæst tilsættes brun farin. Rør godt rundt og kom så krydderierne i. Marinaden skal helst hvile i ca. 1 time, inden den skal bruges.
Kyllingefileterne kan pensles med marinaden lige inden, de skal på grillen, eller også kan de pensles 2-3 timer før og lægges i køleskabet.
Når grillen er klar lægges fileterne på grillen og steges godt på begge sider. Det er meget vigtigt at kylling altid gennemsteges.
Server evt. med frisk salat og flutes.
/Bon Appetit
Læs kommentarer (0)