Denne artikel blev skrevet fredag, 11. juli 2008 kl. 11:57 og er gemt i Rødbedesalater, Salater med lavt fedtindhold. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
11. juli 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Rødbeder i Krydderurteyoghurt
- ca. 900 g. Rødbeder
- 1 dl. Græsk Yoghurt (ca. 10%)
- 1 spsk. frisk citronsaft
- 5 spsk. frisk Persille
- 2 spsk. frisk Mynte
- salt
- Peber
Køb rødbederne til de er møre, hvilket vil tage ca. 30-60 minutter, afhængigt af størrelsen. Overhæld rødbederne med koldt vand, og fjern skrællen, evt. ved hjælp af en urtekniv. Skær rødbederne i terninger på ca. 1 x 1 cm. Tilsæt nu yoghurt, citronsaft og krydderurterne persille og mynte, og smag til med salt og peber. Gem lidt af krydderurterne til pynt.
/Bon Appetit
Læs kommentarer (0)