Denne artikel blev skrevet tirsdag, 1. maj 2012 kl. 13:50 og er gemt i Fedtfattig mad. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
1. maj 2012
Bedøm opskriften med kokkehuer
Opskrift på en fedtfattig leverpostej. Nyd den gode hjemmebagte leverpostej med god samvittighed.
- 1kg svinelever
- ½ kg kyllingekød
- 2 rå kartofler
- 2 æbler
- 6 rå gulerødder
- 1 stort løg
- ½ dl olie
- 6 æg
- 150 gr mel
- 2 tsk bagepulver
- salt og peber
- 1 l skummemælk.
Fremgangsmåde
Lever og kød grønsager hakkes 2 gange i kødmaskine.
De andre ting tilsættes og røres godt sammen med skummemælk(piskeris).Postejen er ret lind. Hældes i foliebakker , ca. 12 stk. og fryses ned.
Efter optøning, bages i vandbad ca 1 time ved 200 gr. Køber aldrig leverpostej mere, den kan nydes med god samvittighed
/Bon appetit
Annette Hansen
Læs kommentarer (0)