Denne artikel blev skrevet fredag, 4. juli 2008 kl. 19:37 og er gemt i Brændevin & Snaps. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
4. juli 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Ananas snaps, en forfriskende blanding af brændevin og ananas.
- 4 dl Frisk ananas
- 4 dl Vodka
- 1 dl Sukker
Find ananasfrugt med en stærk duft og skær kødet fra. Frugtkødet blandes sammen med vodkaen og gemmes væk i en uges tid. Dernæst filtreres og presses så meget saft fra ananassen som muligt. Lad væsken løbe igennem et filter efter behov indtil væsken er nogenlunde klar. Sukker og ananassaft kan tilsættes efter smag, alt efter hvor sød og kraftig smag der ønskes. Snapsen er klar til brug efter ca. 1 måneds venten.
/Bon Appetit
Læs kommentarer (0)