Denne artikel blev skrevet onsdag, 11. februar 2009 kl. 08:05 og er gemt i Is. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
11. februar 2009
Bedøm opskriften med kokkehuer
Appelsin is, serveres i appelsinskal
- 6 Appelsiner
- 8 Æggeblommer
- 200 g Flormelis
- 2 1/2 dl Appelsinsaft
- Appelsinskal (1 appelsin)
- 4 1/2 dl Piskefløde
En skive skæres af appelsinerne i den ene ende – den skal gemmes og sættes på som låg, når du har fyldt is i skallerne. Skær rundt langs appelsinkødet og grav kødet ud af appelsinen med en ske.
Æggeblommerne piskes hvidt og tykt sammen med flormelis. Tilsæt appelsinsaft og skal. Fløden piskes og vendes æggemassen. Massen fyldes nu i appelsinskallerne, låget lægges på og læg dem i fryseren i 4-5 timer.
/Bon appetit
Læs kommentarer (0)