Denne artikel blev skrevet torsdag, 7. august 2008 kl. 08:03 og er gemt i Danske Salater. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
7. august 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Juli Salat
- 2-3 gulerødder (Ca. 200 g)
- 1-2 courgetter (Ca. 200 g)
- ½ spidskål (Ca. 300 g)
- 1 bæger (150 g) yoghurt
- 3 spsk kalorielet mayonnaise
- 1 fed presset hvidløg
- 1 tsk salt
Gulerødder og courgetter rives groft. Kålen snittes fint. Grønsagerne blandes i en skål. Yoghurt, mayonnaise, hvidløg og salt røres sammen og blandes i grønsagerne. Salaten serveres som en selvstændig ret eller som tilbehør til en rest kød eller fars.
/Bon appetit
Læs kommentarer (0)