Denne artikel blev skrevet tirsdag, 5. august 2008 kl. 00:39 og er gemt i Danske Salater, Kålsalater. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
5. august 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Hvidkålssalat med Aioli Sauce (hvidløgssauce)
- ca. ¼ hvidkål
- 100 g salami
- 3 hårdkogte æg
- 16-18 sorte oliven
- 200 g kalorielet mayonnaise
- 4-5 fed hvidløg
- ¼ tsk. salt
- vand
- Flute
Snit hvidkålen fint, skær salamien i tern og skær æggene i både. Hvidkål, salami, æg og oliven blandes sammen i en skål.
Sauce: Rør mayonnaise sammen med presset hvidløg og salt. Tilsæt vand til konsistensen er tilpas.
/Bon appetit
Læs kommentarer (0)