Denne artikel blev skrevet fredag, 8. august 2008 kl. 08:08 og er gemt i Danske Salater, Salater med kød. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
8. august 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Hønsesalat
- 600 g poulard-, hønse- eller kyllingekød
- 150 g lyse champignoner
- 1 lille dåse henkogte aspargesstykker
- 1 lille, rød peberfrugt
- 150 g fine ærter
- brøndkarse
- 100 g mayonnaise
- 1 dl. creme fraiche
- 3 – 4 tsk. karry
- salt
- peber
Hønsekødet skæres i småt tern eller smalle strimler. Bland kødet med skivede champignoner, aspargesstykker, peberfrugtterninger og ærter. Vend alle ingredienserne i dressingen og smag salaten til.
Dressing: Rør mayonnaise, creme fraiche og karry sammen og smag den godt til med salt og peber. Hvis den er for fast, kan der tilsættes lidt fløde eller aspargeslage.
/Bon appetit
Læs kommentarer (0)