Denne artikel blev skrevet onsdag, 2. september 2009 kl. 12:14 og er gemt i Danske hovedretter, Oksekød. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
2. september 2009
Bedøm opskriften med kokkehuer
Dansk opskrift på gullasch
- 600 g skært oksekød
- 30 g mel
- 1½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 1 løg
- 2 gulerødder
- 30 g smør el. margarine
- ca. 4 dl bouillon
- kulør
Kødet skæres i terninger, vendes i salt og peberblandet mel. Hak løget og skær gulerødderne i små firkanter eller ikke for tykke skiver. Brun fedtstoffet i en stegegryde, svits løg og gulerødder, tag det op af gryden og brun kødet heri. Læg løg og gulerødder ned til kødet og hæld bouillon ved, så det netop dækker grydens indhold. Lad gullaschen snurre under låg en times tid, indtil kødet er helt mørt.
Kom et par dråber kulør i retten, smag evt. yderlig til med salt.
Serveres med kartoffelmos eller kogte kartofler til.
/Bon appetit
Læs kommentarer (0)