Denne artikel blev skrevet onsdag, 2. september 2009 kl. 11:46 og er gemt i Danske hovedretter. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
2. september 2009
Bedøm opskriften med kokkehuer
Dansk hovedret med brunkål og flæsk
- 1 hvidkålshoved
- 50g sukker
- 30g smør
- Salt
- peber
- 700 g flæsk
Snit hvidkålen i tilpas store stykker, brun sukkeret i en gryde og tilsæt smør. Hæld kålen i gryden og brun den godt, hvorefter det hele stykke flæsk lægges i midten af gryden. Pak kålen godt op om flæsket og tilsæt lidt vand. Lad retten små koge i 1½ time.
Smages til med salt og peber.
Server med skiver af flæsket og evt. rugbrød til.
Man kan også skære flæsket i skiver og blande det med kålen i stedet for et hel stykke
/Bon appetit
Læs kommentarer (0)