Denne artikel blev skrevet tirsdag, 8. juli 2008 kl. 12:42 og er gemt i Dansk mad, Gryderetter. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
8. juli 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Den originale gamle danske opskrift, Amagergryde.
- 750 g stribet flæsk
- 1 stort blomkålshoved
- 1 bundte Gulerødder
- 125 g ærter
- ½ kg gode kartofler
- 1 bundte Persille
- ca. 2½ dl vand
- salt
- peber
Kødet skæres først i terninger som brunes. Kartofler og gulerødder skæres i skiver og kommes ved Vand og krydderier tilsættes. Når retten har kogt i 45 min. Tilsættes blomkålen, delt i buketter og de bælgede ærter. Retten koges yderligere et kvarter, hvorefter den smages til og drysses med hakket persille ved serveringen.
/Bon Appetit
Læs kommentarer (0)