Denne artikel blev skrevet onsdag, 9. juli 2008 kl. 23:45 og er gemt i Ostekager. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
9. juli 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Amaretto Ostekage (Amaretto Cheesecake)
- 2½ dl grahamskiks
- 3 spsk smør
- 2 pakker flødeost
- 3 dl sukker
- 300 g cremefraiche
- 1dl maizena
- 1 tsk vanilieessens
- ½ dl Amaretto likør
- ½ tsk salt
- 4 æg
Ovnen forvarmes til 175 grader. Kiksene smuldres i mindre bidder og blandes dem med sukker og smeltet smør. Alt presses ned i en springform.
Flødeost, sukker, maizena, cremefraiche, vanilie og salt blandes godt sammen. Dernæst tilsættes æggene et ad gangen. Bland nu Amarettoen i.
Hæld det over bunden og bag i ca. 60 min. Kagen afkøles inden den spises.
/Bon Appetit
Læs kommentarer (0)