Denne artikel blev skrevet tirsdag, 15. juli 2008 kl. 19:05 og er gemt i Dansk Bagværk, Kager. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
15. juli 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Astakage
- 125 g smør
- 200 g Brun farin (2 ½ dl.)
- 2 æg
- 250 g mel ( ca. 4 dl. )
- 1 tsk. natron
- 2 tsk. stødt kanel
- 1 tsk. stødte nelliker
- 1 ¼ dl. mælk
- 100 g rosiner
- 50 g hakket sukat
Smøret røres godt sammen med farin, og æggene røres derefter i. Natron blandes med de øvrige krydderier og vendes i melet sammen med rosiner og sukat, og det røres skiftevis med mælken i dejen. Dejen kommes i en smurt kageform eller springform med randindsats. Kagen bages i ca. 1 time ved 170 grader. Prøv evt. at stikke en strikkepind i kagen. Hvis ingen dej hænger ved, er kagen færdig.
/Bon Appetit
Læs kommentarer (0)