Frugtsalat
- 4 små ananasringe
- 2 røde æbler
- ca. 100 g blå og/eller grønne vindruer
- 150 g mayonnaise
- 1 spsk. citronsaft
- 50 g valnøddekerner
Skær 4 ringe ud af Ananas frugten, og skær de uskrællede æbler i mindre stykker. Vindruerne, der ikke bør indeholde kerner, halveres og blandes sammen med æblerne og ananas stykkerne. Rør nu mayonnaisen i og smag salaten til med citronsaft og en smule ananassaft. Kom salaten i en skål og pynt med de grofthakkede valnøddekerner.
/Bon Appetit
Ananas snaps, en forfriskende blanding af brændevin og ananas.
- 4 dl Frisk ananas
- 4 dl Vodka
- 1 dl Sukker
Find ananasfrugt med en stærk duft og skær kødet fra. Frugtkødet blandes sammen med vodkaen og gemmes væk i en uges tid. Dernæst filtreres og presses så meget saft fra ananassen som muligt. Lad væsken løbe igennem et filter efter behov indtil væsken er nogenlunde klar. Sukker og ananassaft kan tilsættes efter smag, alt efter hvor sød og kraftig smag der ønskes. Snapsen er klar til brug efter ca. 1 måneds venten.
/Bon Appetit