august 11, 2008
Kartoffelsalat til 4 personer
- Ca. 1 kg kogte kartofler
- Ca. ½ agurk
- 1 ps. mayonnaise
- 1 spsk. vineddike el. estragoneddike
- 1 tsk. revet løg
- 1 tsk. fransk sennep
- salt
- peber
- paprika
- ½-1 dl vand
- 1 bdt. dild
Rør mayonnaisen med eddike, krydderier og vand. Bland kartofler og agurkeskiver i. Lad salaten trække i ca. 15 min. før servering. Klip dilden over. Salaten er velegnet til skinke, wienerpølser, frikadeller eller lign.
/Bon appetit
Læs kommentarer (0)
juli 4, 2008
Agurketromler som forret, også til vegetarer
- 2 agurker
- 2 store modne avocadoer
- 1 bundt purløg
- 3 spsk fløde
- salt & peber
- citronsaft efter smag
Agurkerne skæres i mindre stykker, ligesom tromler, og hulles ud med en teske. Dernæst moses eller blændes avocadoerne med fløden og krydderierne. Klip så purløgene fint, og rør hovedparten i cremen. Til sidste fordeles fyldet i agurkerne, og drys resterne af purløg over.
/Bon Appetit
Læs kommentarer (0)